Purna is een onafhankelijk Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in full service loonfabricatie van niet-steriele vloeibare (oplossingen/emulsies/suspensies) en halfvaste (crèmes,zalven, gels) farmaceutische producten. Hiernaast produceert Purna ook sprays, poeders voor suspensie en suppo’s. Alle producten worden gemaakt onder strikte GMP omstandigheden. Een stevige reputatie, evenals een continue groei en stabiel investeringsbeleid, heeft ervoor gezorgd dat Purna een solide partner is geworden voor de meeste top-10 farma multinationals alsook vele anderen.

Naast merkproducten die worden gemaakt in opdracht van onze klanten, maakt Purna ook producten onder eigen label (OTC) die voornamelijk via aanbestedingen worden verhandeld aan NGO’s en nationale autoriteiten. Via deze weg is Purna in de mogelijkheid om dringende medische hulp te bieden in ontwikkelingsgebieden dmv producten van zeer hoge kwaliteit aan betaalbare prijzen.

Donderdag 18 September 2014 heeft Purna Pharmaceuticals uit Puurs de Award Internationaal Ondernemen gewonnen op de Award@Voka.

Bekijk Voka@Purna

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide