Word jij deel van de Purna Family?

Logo Purna

 

Open vacature bij Purna Pharma | Puurs

Lijnverantwoordelijke

Maak kennis met enkele collega’s.

Wat houdt de job van lijnverantwoordelijke in?

Samen met de andere operatoren in je team sta je in voor het zelfstandig draaien en reinigen van de lijn, stuur je bij waar nodig en verzorg je hun opleidingen.

Je voert controles uit op de verpakte producten en vult de begeleidende papieren in.

Je staat in voor het coördineren en uitvoeren van wissels aan de lijn.

Je bent verantwoordelijk voor het continu bewaken van de goede werking van de installaties.

Hoe is het om bij de dienst verpakking te werken bij Purna?

Je werkt in een hecht team waar iedereen zijn eigen functie heeft en elkaar aanvult. Bovendien krijg je hier ook de kans om door te groeien.

We hebben verschillende afvullijnen waar potten met zalf of tubes verpakt worden. We zorgen er ook voor dat de machines zo weinig mogelijk technische defecten hebben en als die zich toch voordoen zo snel mogelijk die defecten oplossen.

De familiale sfeer tussen de afdelingen onderling maakt dat we steeds in een aangename, gezellige werksfeer vertoeven en dat we ook een totaal beeld hebben van de werking in het hele bedrijf en we niet enkel op de hoogte zijn van onze activiteiten.

We hebben een heel sterk team waarin iedereen samenwerkt om kwaliteit te leveren en om de lijnen goed draaiend te houden.

Niels - Technisch Operator

Ik ben hier zelf begonnen als Inpak Operator en heb al mooie stappen kunnen zetten en zo ben ik ondertussen ploegverantwoordelijke geworden. Voor mezelf heb ik al een mooi traject afgelegd binnen het bedrijf.

Joris - Ploegverantwoordelijke

Ik ben in 2014 begonnen bij Purna en kreeg na 7 maanden mijn vast contract. In 2018 wou ik eens iets anders proberen maar achteraf bleek dit toch niets voor mij te zijn. Daarom ben ik teruggekeerd naar mijn collega's bij Purna. De sfeer en gezelligheid is hier echt 10 op 10.

Melissa - Lijnverantwoordelijke

Wie ben jij?

Je bent leergierig en werkt graag zelfstandig maar kan ook vlot overleggen met je collega’s.

Ervaring in de voedingsindustrie, chemische sector of farmaceutische wereld is een pluspunt.

Je bent een teamspeler en haalt voldoening uit het afleveren van een veilig en kwalitatief eindproduct. 

Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken.

Wie is Purna?

Een Vlaams familiebedrijf
reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie. Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven wereldwijd. 

Gelegen in Puurs
met 2 sites en 200 enthousiaste en gedreven medewerkers die elke dag klaar staan om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken. 

Een waardengedreven familiebedrijf
dat diensten levert op vlak van onderzoek en ontwikkeling. Het familiale karakter zit in ons DNA. Daarom hechten we veel belang aan de waarden betrouwbaarheid, collegialiteit en engagement.

Bereikbaarheid

Purna ligt op de splitsing tussen de A12 en de N16 in Puurs. Gemakkelijk bereikbaar met de auto alsook het openbaar vervoer. Ter plaatse voorzien we parking gereserveerd voor onze werknemers.

Wat na jouw sollicitatie?

Wij geloven in een snel en efficiënt proces bij het solliciteren. Wij weten dat jij geen maanden wil wachten om te weten of je aan de slag kan bij ons. Daarom zal je spoedig gecontacteerd worden door ons team om met jou de volgende stappen te overlopen.

1
Laat jouw gegevens achter via deze pagina. Hoe vollediger jouw motivatie en aanmelding, hoe sneller het proces zal verlopen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

2

Na het contact zullen we je uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op kantoor in Purna.

In dit gesprek bekijken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Purna.

3
Je krijgt van ons een voorstel met een competitief salarispakket binnen een groeiend bedrijf.

Jouw collega’s staan met open armen klaar om jou te ontvangen.

Klaar voor jouw volgende uitdaging als

Lijnverantwoordelijke