Word jij deel van de Purna Family?

Logo Purna

 

Open vacature bij Purna Pharma | Puurs

Eerste Laborant QC

Wat houdt de job van Eerste Laborant in?

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de QC afdeling:
– opvolging planning
– vrijgave van producten
– toezicht op toepassing van de kwaliteitssystemen (vb. GMP)
– toezicht op de toepassing van de veiligheidsregels
– controle op de aanwezigheid van de nodige procedures en analyse documenten
– toezicht op de aankoop van reagentia en labomaterialen.

Je bent verantwoordelijk voor het opstarten en opvolgen van change controls en bent medeverantwoordelijk voor het (op)volgen van audits en de aankoop van nieuwe toestellen.Je biedt ondersteuning bij het schrijven van stabiliteitsrapporten.

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van opleidingen voor de medewerkers binnen de QC afdeling.Je bent medeverantwoordelijk voor het communiceren en rapporteren van resultaten naar klanten.
Je bent verantwoordelijk voor organisatie van onderhoud, verificatie en kwalificatie van toestellen.Je waakt over de juiste uitvoering van de OOS procedure.

Hoe is het om als Laborant te werken bij Purna?

Doordat we een uitgebreid gamma aan geneesmiddelen produceren binnen Purna hebben we een enorme variatie in onze job.

Dus als je van afwisseling en variatie houdt dan zit je bij Purna zeker goed. Hier zal je niet snel routine werk tegen komen of in een specifiek hokje geplaatst worden. Ook bij uitdagingen, nieuwe projecten word je onmiddellijk betrokken en is je mening van belang.

De familiale sfeer tussen de afdelingen onderling maakt dat we steeds in een aangename, gezellige werksfeer vertoeven en dat we ook een totaal beeld hebben van de werking in het hele bedrijf en we niet enkel op de hoogte zijn van de labo activiteiten.

Binnen het labo zijn we met een team van een 30-tal laboranten, onderverdeeld in kleinere groepjes per specifieke afdeling. Zo heb je een iets nauwer contact met je directe collega’s voor de werkverdeling en overdracht maar is er toch nog voldoende ruimte om ook met je andere collega’s een aangename werksfeer te creëren. Er is ook ruimte voor ontspanning, dan trekken we er samen op uit voor een teambuilding, etentje of een terrasje bij mooi weer.

Kim - First Analyst QC Micro Lab

Wie ben jij?

Je hebt een master in een wetenschappelijke richting ( vb. bio-ingenieur, Farmacie,..) of een Bachelor met enkele jaren relevante ervaring.

Je bent sterk in het interpreteren van resultaten en rapportering hiervan en

Je houdt van afwisseling, werkt georganiseerd en je combineert een kritische mindset met zin voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel.

Uiteraard ben je sterk communicatief zodat je vooruitgang kan boeken met je team.

Wie is Purna?

Een Vlaams familiebedrijf
reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie. Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven wereldwijd. 

Gelegen in Puurs
met 2 sites en 200 enthousiaste en gedreven medewerkers die elke dag klaar staan om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken. 

Een waardengedreven familiebedrijf
dat diensten levert op vlak van onderzoek en ontwikkeling. Het familiale karakter zit in ons DNA. Daarom hechten we veel belang aan de waarden betrouwbaarheid, collegialiteit en engagement.

Bereikbaarheid

Purna ligt op de splitsing tussen de A12 en de N16 in Puurs. Gemakkelijk bereikbaar met de auto alsook het openbaar vervoer. Ter plaatse voorzien we parking gereserveerd voor onze werknemers.

Klaar voor jouw volgende uitdaging als

Eerste Laborant QC

Wat na jouw sollicitatie?

Wij geloven in een snel en efficiënt proces bij het solliciteren. Wij weten dat jij geen maanden wil wachten om te weten of je aan de slag kan bij ons. Daarom zal je spoedig gecontacteerd worden door ons team om met jou de volgende stappen te overlopen.

1
Laat jouw gegevens achter via deze pagina. Hoe vollediger jouw motivatie en aanmelding, hoe sneller het proces zal verlopen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

2

Na het contact zullen we je uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op kantoor in Purna.

In dit gesprek bekijken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Purna.

3
Je krijgt van ons een voorstel met een competitief salarispakket binnen een groeiend bedrijf.

Jouw collega’s staan met open armen klaar om jou te ontvangen.