Word jij deel van de Purna Family?

Logo Purna

 

Open vacature bij Purna Pharma | Puurs

Quality Control Analyst

Wat houdt de job van quality control analyst in?

Samen met een aantal collega’s binnen het kwaliteitscontrole labo sta je in voor de analyse van grondstoffen of eindproducten (vloeistoffen, zalven, crèmes,…)
Je voert de analyses uit volgens de voorgeschreven methodes van de farmacopee of volgens de methodes van onze klanten.
Naast het bereiden van oplossingen voer je ook de metingen zelfstandig uit.
Naast de chromatografische technieken HPLC en GC komen infrarood – UV spectroscopie, Karl Fisher, viscositeitsmetingen en titraties ook regelmatig aan bod.

Hoe is het om als Laborant te werken bij Purna?

Doordat we een uitgebreid gamma aan geneesmiddelen produceren binnen Purna hebben we een enorme variatie in onze job.

Dus als je van afwisseling en variatie houdt dan zit je bij Purna zeker goed. Hier zal je niet snel routine werk tegen komen of in een specifiek hokje geplaatst worden. Ook bij uitdagingen, nieuwe projecten word je onmiddellijk betrokken en is je mening van belang.

De familiale sfeer tussen de afdelingen onderling maakt dat we steeds in een aangename, gezellige werksfeer vertoeven en dat we ook een totaal beeld hebben van de werking in het hele bedrijf en we niet enkel op de hoogte zijn van de labo activiteiten.

Binnen het labo zijn we met een team van een 30-tal laboranten, onderverdeeld in kleinere groepjes per specifieke afdeling. Zo heb je een iets nauwer contact met je directe collega’s voor de werkverdeling en overdracht maar is er toch nog voldoende ruimte om ook met je andere collega’s een aangename werksfeer te creëren. Er is ook ruimte voor ontspanning, dan trekken we er samen op uit voor een teambuilding, etentje of een terrasje bij mooi weer.

Kim - First Analyst QC Micro Lab

Wie ben jij?

Je hebt een Bachelor Chemie, Bachelor Farmaceutische en biologische laboratoriumtechnieken of je hebt een gelijkaardige opleiding gevolgd.

Je hebt ervaring in een analytisch labo en kennis van HPLC en GC analyses is een must, ervaring met Chromeleon software en GMP is een pluspunt.

Je neemt initiatief, werkt georganiseerd en werkt autonoom met sterk engagement voor het bedrijf.
Je krijgt de keuze of je dit doet in een 2-ploegensysteem of daguren.

Wie is Purna?

Een Vlaams familiebedrijf
reeds actief sinds 1986 in de farmaceutische industrie. Zo zijn we uitgegroeid tot dé partner bij uitstek voor de top 20 farma bedrijven wereldwijd. 

Gelegen in Puurs
met 2 sites en 200 enthousiaste en gedreven medewerkers die elke dag klaar staan om ons veelzijdig aanbod aan niet-steriele geneesmiddelen te produceren en te verpakken. 

Een waardengedreven familiebedrijf
dat diensten levert op vlak van onderzoek en ontwikkeling. Het familiale karakter zit in ons DNA. Daarom hechten we veel belang aan de waarden betrouwbaarheid, collegialiteit en engagement.

Bereikbaarheid

Purna ligt op de splitsing tussen de A12 en de N16 in Puurs. Gemakkelijk bereikbaar met de auto alsook het openbaar vervoer. Ter plaatse voorzien we parking gereserveerd voor onze werknemers.

Klaar voor jouw volgende uitdaging als

Quality Control Analyst

Wat na jouw sollicitatie?

Wij geloven in een snel en efficiënt proces bij het solliciteren. Wij weten dat jij geen maanden wil wachten om te weten of je aan de slag kan bij ons. Daarom zal je spoedig gecontacteerd worden door ons team om met jou de volgende stappen te overlopen.

1
Laat jouw gegevens achter via deze pagina. Hoe vollediger jouw motivatie en aanmelding, hoe sneller het proces zal verlopen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

2

Na het contact zullen we je uitnodiging voor een persoonlijk gesprek op kantoor in Purna.

In dit gesprek bekijken we of er een wederzijdse klik is tussen jou en Purna.

3
Je krijgt van ons een voorstel met een competitief salarispakket binnen een groeiend bedrijf.

Jouw collega’s staan met open armen klaar om jou te ontvangen.