Hosaïn – Eerste technieker
Hosaïn, eerste technieker bij Purna weet hoe hij kansen moet grijpen, en die zijn – in zijn eigen woorden – als vruchten van de boom te plukken bij Purna.

“Na 12 jaar werken is Purna nog steeds een 2de thuis voor mij”

De 48-jarige Hosaïn, afgestudeerd in industriële elektriciteit is technieker bij Purna. Hij onderhoud er de machines, lost storingen op en zorgt dat de machines goed afgeregeld zijn.

Hoe ben je bij Purna terechtgekomen?
“Ik werkte vroeger in de metaalsector. Het bedrijf waar ik toen werkte is failliet gegaan waarna ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe job. De farmacie sector sprak me meteen aan door het contrast met de metaalsector.”

“Als je beide zou vergelijken is de metaalsector een ‘vuilere’ sector. Farmacie is heel proper en hygiënischer.”

Werken bij Purna?

Hoe zou je jouw functie en dag bij Purna beschrijven?
“Ik ben in feite technieker, maar hier noemen we dat expert. Ik heb veel kansen kunnen creëren bij Purna en heb die dan ook gegrepen. Als eerste technieker zit ik mee in eerste lijn bij de vergadering om projecten te bespreken”

Hoe zou je de weksfeer bij Purna beschrijven?
Het mooie aan Purna is, ongeacht welke functie je ook uitvoert, iedereen biedt je hier een luisterend oor. Je hebt hier doorgroeimogelijkheden en je doet veel kennis op. Van conciërge helemaal tot en met het management, iedereen is hier open voor elkaar. Dat is het mooiste aan Purna.

Dit of Dat?

Baard of snor?
Baard

Goud of zilver?
Goud

Sporten of sport kijken?
Sporten

Gitaar of piano
Piano

Spreken of luisteren?
Luisteren


Bekijk het volledige interview hier

Net als Hosaïn deel uitmaken van de Purna Family?