OVER PURNA

Purna is een onafhankelijke Belgische onderneming opgericht in 1986. Het verleent diensten voor de farmaceutische ontwikkeling en productie van poeders, vloeistoffen en halfvaste bereidingen die voldoen aan de GXP-normen en aan klantspecifieke eisen. Door de jaren heen heeft Purna een solide reputatie opgebouwd en is hierdoor wereldwijd aanwezig in de farmaceutische industrie. Een reputatie die het ook gebracht heeft tot voorkeurspartner voor het merendeel van de top-20 farma multinationals.

Naast het aanbieden van diensten, zoekt Purna ook actief naar commerciële opportuniteiten voor zijn klanten. Het ondersteunt hen door hoogwaardige innovatieve geneesmiddelen te ontwikkelen die een antwoord bieden op een onvervulde patiëntbehoefte of een verbetering zijn van bestaande producten. Om dit te realiseren, investeert Purna in een innovatienetwerk en werkt het samen met partners aan de ontwikkeling van een productportfolio dat aan klanten wordt aangeboden via out-licensing. Andersom biedt Purna wetenschappers en eigenaars van innovatieve technologieën of producten een betrouwbaar en gevestigd platform om de geschikte commerciële partner te vinden.

Daarnaast exporteert Purna ook basis geneesmiddelen, voornamelijk via aanbestedingen, naar niet-gouvernementele organisaties en nationale autoriteiten. Zo biedt Purna een breed scala aan geneesmiddelen van de hoogste kwaliteit aan noodlijdende bevolkingsgroepen tegen een competitieve prijs.