Jana – QC Project Supervisor
Tine kwam bij Purna terecht op een plek waar ze echt impact kon maken. Met daarbovenop een gezellige sfeer in een jong team en de mogelijkheid om iedere dag op het gemak met de fiets te komen, was ze meteen verkocht.

“Ik kijk er naar uit om ons team uit te breiden en echt een bijdrage te leveren tot het bedrijf. Ik hoop hier echt mijn stempel te kunnen drukken.”

Hoe ben je terechtgekomen bij Purna?
Ik heb farmacie gestudeerd aan de universiteit van Gent, in het voorlaatste jaar moesten we een masterthesis uitvoeren en ben ik op Erasmus geweest in Montpellier in Zuid-Frankrijk. Daarna had ik ook beslist om een doctoraat te doen na mijn studies.

Na 4/5 jaar had ik het wel gezien op de academische wereld en werd ik echt nieuwsgierig hoe het er aan toe ging in een echt bedrijf. De farmaceutische wereld sprak me echt aan.

Ik had voor mijzelf aangegeven dat ik nooit helemaal tot in Puurs zou komen werken, maar na geproefd te hebben van de familiale sfeer binnen Purna was ik toch onmiddellijk verkocht om toch te pendelen vanuit Gent.

 

Werken bij Purna?