Jana – QC Project Supervisor

“Ik kijk er naar uit om ons team uit te breiden en echt een bijdrage te leveren tot het bedrijf. Ik hoop hier echt mijn stempel te kunnen drukken.”

Hoe ben je terechtgekomen bij Purna? Ik heb farmacie gestudeerd aan de universiteit van Gent, in het voorlaatste jaar moesten we een masterthesis uitvoeren en ben ik op Erasmus geweest in Montpellier in Zuid-Frankrijk. Daarna had ik ook beslist om een doctoraat te doen na mijn studies.

Na 4/5 jaar had ik het wel gezien op de academische wereld en werd ik echt nieuwsgierig hoe het er aan toe ging in een echt bedrijf. De farmaceutische wereld sprak me echt aan.

Ik had voor mijzelf aangegeven dat ik nooit helemaal tot in Puurs zou komen werken, maar na geproefd te hebben van de familiale sfeer binnen Purna was ik toch onmiddellijk verkocht om toch te pendelen vanuit Gent.

 

Werken bij Purna?

Wat houdt jouw job als QC Project supervisor in?
Ik ben verantwoordelijk voor het team van methodevalidatie, mijn taak is voornamelijk om de mensen te gaan sturen bij problemen en om oplossingen te bieden bij hun vragen. Wij als team zijn betrokken bij de opstart van nieuwe projecten en de validatie van nieuwe methodes binnen het QC labo zoals bijvoorbeeld een methode om aan te tonen hoe visceus een bepaalde creme is die we hebben geproduceerd bij Purna.

Hoe zou je de sfeer beschrijven binnen Purna?
Het leuke aan mijn collega’s vind ik dat iedereen echt voor elkaar klaar staat. Hoewel ik hier nog redelijk nieuw ben en jong ben, wordt er mij heel veel verantwoordelijkheid gegeven en wordt er echt naar mij geluisterd. Ik moet mij niet inhouden om input of feedback te geven. Geen enkele vraag is te dom om te stellen bij Purna en die werksfeer werkt ook heel motiverend op mij. Na een paar maanden ken je hier al heel veel mensen, je wordt nooit aan je lot overgelaten en iedereen staat klaar om je te helpen.

Een highlight van het afgelopen jaar?
Dat was zeker onze teambuilding met het labo. Die mogen we zelf organiseren. We zijn toen een volledige dag naar Gent geweest, een praline workshop gedaan, gaan lunchen en gevaren met de bootjes in Gent. Je merkt dan ook echt dat iedereen maandag terug is opgeladen en kan je er met het volledige team weer tegen aan. Iedereen zit dan meteen terug in de drive.

Dit of Dat?

Goed boek of een film?
Een goed boek

Grappig of romantisch?
Romantisch

Wintersport of zonvakantie?
Zonvakantie

Wel of geen ontbijt?
Wel ontbijt, hoewel door de drukte ’s ochtends ik dit soms oversla

Bekijk het volledige interview hier

Net als Jana deel uitmaken van de Purna Family?