CONTRACT MANUFACTURING IS ONZE KERNACTIVITEIT

Gebruik makend van ultramoderne en hoog performante productieapparatuur garanderen we dat kwaliteit tijdens alle processtadia wordt ingebouwd en hoogwaardige producten tegen een zeer competitieve prijs gemaakt kunnen worden. Onze processen worden voortdurend geëvalueerd en OEE-technieken verzekeren onze efficiëntie waardoor Purna producten tegen een competitieve prijs kan vervaardigen.

We bieden meer dan 30 jaar ervaring in farmaceutische productie, formulatie, technische transfer en analyse. Onze ‘customer intimacy’ strategie zorgt voor een zeer ver doorgedreven samenwerking met onze partners, zelfs tot op het niveau van geïntegreerde systemen via web-applicatie of EDI met SAP.

Onze toegewijde projectmanagers bieden u de expertise bij technische transfers en de nodige ondersteuning bij het registratieproces. Ze zijn uw aanspreekpunt in alle stappen van het project.
Doseringsvormen:
Vloeistoffen
Half vaste bereidingen
Poeders

Door het gebruik van verschillende batchgroottes en afvultechnieken kunnen we flexibel reageren op de behoeften van onze klanten, van het afvullen van kleine hoeveelheden tot het produceren op grote schaal, van volledig kant-en-klare service tot oplossingen op maat.

We hebben de nodige investeringen gedaan om te voldoen aan de wereldwijde vereisten voor farmaceutische serialisatie en track & trace (T & T).

CONTRACT MANUFACTURING VAN VLOEISTOFFEN

Voor de productie van vloeistoffen bieden we batchgroottes aan van 150L tot 1000L, 5000L en 10.000L.

De geproduceerde oplossingen, suspensies of emulsies kunnen worden afgevuld in plastic of glazen flessen (5ml – 1000ml), bussen (1l – 25l), containers (1000l), spuitbussen (75ml – 200ml) en zakjes.

CONTRACT MANUFACTURING VAN HALF VASTE BEREIDINGEN

Voor de productie van halfvaste vormen (crèmes, zalven, pasta’s en gels) bieden wij batchgroottes aan van 2L, 20L tot 700L en 2000L. De verschillende productietanken zijn uitgerust met dezelfde technologie wat het up-scalen (van 2L naar 20L tot 2000L) vergemakkelijkt.. Elke productietank is volledig voorzien van een mantel waarmee temperatuurcontrole tussen 2°C en 95°C mogelijk is, uitgerust met schrapers, contra roterende schrapers en homogenisatoren.

Onze vestiging is ook uitgerust met een explosiebestendige productiesuite (ATEX), ontworpen voor de productie van mengsels met een laag vlampunt.

Geproduceerde bulk kan worden verpakt in tubes (plastic, laminaat, alu: 3g – 300g), potten (5 g – 1 kg), emmers (5 kg) of zakjes (2 g – 20 g).

Steriele producten kunnen worden aangeboden door sterilisatie via autoclaveren of bestraling van het eindproduct.

CONTRACT MANUFACTURING VAN POEDERS

Voor de productie van poeders bieden wij batchgroottes tot 250 kg aan.

Geproduceerde poeders kunnen worden afgevuld in plastic of glazen flessen en zakjes, indien gewenst met inductie seal.