PORTFOLIO

Purna Pharmaceuticals NV heeft een toegewijd team dat zich richt op het identificeren van innovatie die een aanvulling vormt voor uw bedrijf. Naast de aangeboden producten in ons portfolio hebben we nog een reeks van andere producten / concepten in onze pijplijn. Aarzel daarom zeker niet ons te contacteren wanneer u op zoek bent naar specifieke producten of toepassingen.

Wanneer opportuniteiten worden geïdentificeerd, zal onze kennis en know-how optimaal worden aangewend om deze op een transparante, snelle en proactieve manier tot een succesvol resultaat te brengen.

OUT LICENSING PLATFORM

Niet elke uitvinder of wetenschapper is een geboren zakenman. Wij vinden geschikte partners die uw innovatieve ideeën omzetten in nieuwe commerciële opportuniteiten om zo de waarde van uw innovatie te maximaliseren.

Als vertrouwd partner voor het grootste deel uit de top-10 farma multinationals en talloze anderen, kan Purna Pharmaceuticals NV een betrouwbaar en gevestigd platform aanbieden aan partners met innovatieve technologieën of producten, hierbij voordelen biedend aan beide partijen.