Elien – R&D Scientist
Ontdek hoe Elien als pas afgestudeerde meteen aan de slag kon aan verschillende spannende projecten binnen Purna.

“Toen ik net begon bij Purna, kreeg ik meteen heel wat verantwoordelijkheden. Als net-afgestudeerde kon ik in geen betere situatie terecht komen.”

Elien, afgestudeerd in Farmacie is R&D scientist bij Purna. Na haar studies kwam ze meteen terecht in het hechte laboranten-team bij Purna.

Hoe ben je terechtgekomen bij Purna? “Tijdens mijn studies heb ik stage gelopen in een farma bedrijf maar wist nog helemaal niet wat ik met mijn diploma ging doen aangezien je met farmacie zoveel verschillende richtingen uit kan.

Veel studiegenoten gingen richting kwaliteitscontrole, maar aangezien ik toch liever zelf nadenk over zaken om zelf tot een oplossing te komen, sprak Purna mij wel aan omdat ze mij daar ook de mogelijkheid toe gaven.”

 

Werken bij Purna?

Hoe ziet jouw dag eruit als R&D scientist bij Purna?
In het R&D labo ontwikkelen wij formulaties voor geneesmiddelen voor verschillende klanten die de eerste keer klinisch zullen getest worden. Wij doen dat voor verschillende klanten. Toen ik hier begonnen ben werd ik meteen op heel wat projecten gezet. Het was niet dat ik eerst een hele week enkel procedures moest lezen.

Mijn opleiding was heel praktijkgericht en zo heb ik het ook het liefst. Als pas afgestudeerde leer je zo toch het meest.

Hoe zit de sfeer in het R&D labo?
Binnen ons team hebben we echt een leuke band met elkaar. We doen dan ook veel na het werk met elkaar. Ik kijk ieder jaar het meeste uit naar de teambuilding. Dit jaar zijn we met het R&D team gaan padellen en daarna zijn we nog naar het Maanrock festival geweest. Het is leuk om iedere dag in een gezellige sfeer te kunnen werken.

Dit of Dat?

Hond of kat?
Kat

Film of boek?
Film

Camping of luxe-hotel?
toch een luxehotel dan.

Zomer of winter?
Zomer… zeker!

Koffie of thee?
Koffie


Bekijk het volledige interview hier

Net als Elien deel uitmaken van de Purna Family?