Glenn, Kirsten & Stef – Productieoperators bij Purna
Glenn, Kirsten en Stef zijn een hecht team productieoperators bij Purna die dagelijks instaan voor de eerste stap bij het realiseren van onze producten.

“De familiale sfeer bij Purna is echt een troef. Iedereen kent elkaar en dat vind ik vooral belangrijk.”

Deze groep van productieoperators staat in de eerste lijn in voor het maken van medicatie voor mens en dier. Glenn, Kirsten en Stef genieten samen als team van de familiale sfeer binnen Purna en hopen nog vele jaren als team verder te gaan.

Hoe ziet zo een productieproces eruit? “Je kan het samenvatten in 3 stappen: Je begint met het order voor te bereiden door de grondstoffen klaar te zetten. In stap 2 verwerk je die grondstoffen tot een eindproduct. Stap 3 is dan weer het product overladen in een buffertank of in vaten zodat de afdeling verpakking ermee verder kan.”

Werken bij Purna?

Hoe zou je de sfeer bij Purna beschrijven?
Kirsten: “Als groep zijn we heel goed. Ik ben zelf de oudste van de groep in een jong team, maar ben heel jong van geest dus dat komt helemaal goed. Ik hoop hier nog te kunnen blijven werken tot ik op pensioen ben. Glenn: “Ik weet nog dat ik bij mijn sollicitatie zei dat ik me graag zou willen opwerken. Bij Purna merk ik dat dit zeker mogelijk is, ze geven zeker ook aandacht aan hoe gemotiveerd hun werknemers zijn en dat vind ik zeker belangrijk. Pharma bedrijven zijn naar gewoonte heel groot maar het is toch ook de familiesfeer die me heeft overtuigd om bij Purna te beginnen.”

Dit of Dat?

Bergen of zee?
Glenn en Kirsten: Zee
Stef: Bergen
Avondje uit of thuis chillen?
Allemaal: Thuis chillen

Stokjes of bestek?
Allemaal: Stokjes

Purna of *?
Allemaal in koor: Purna


Bekijk het volledige interview hier

Net als Glenn, Kirsten en Stef deel uitmaken van de Purna Family?