Philip – Artwork coördinator
Ontdek hoe Philip als Artwork coördinator nog steeds dagelijks met volle goesting komt werken tussen zijn collega’s die ondertussen echt al een kleine familie geworden zijn voor hem.

“Wij zijn eigenlijk een kleine familie. Mensen die mekaar iedere dag zien, met elkaar lachen, zot doen maar vooral steeds voor elkaar klaar staan.”

Philip, de 54-jarige filmfreak uit Sint-Katelijne-Waver is bij Purna verantwoordelijk voor de artwork coördinatie.

Hoe ben je terechtgekomen bij Purna? “Ik ben afgestudeerd als leerkracht Nederlands, ik wou toen nog heel graag in het onderwijs stappen. Net voordat ik aan het werk kon moest ik nog in legerdienst. Aangezien mijn legerdienst op het einde van het jaar was afgelopen was het moeilijk om nog ergens op een school aan de slag te gaan. Daarom besloot ik om eens te kijken welke mogelijkheden er waren in de privé sector.

Mijn plan was eigenlijk om iets te zoeken wat ik een paar maanden kon doen vooraleer het volgende schooljaar er was maar heb toen mijn vorige job in de financiëke sector 22 jaar gedaan alvorens ik gedwongen was om ergens anders te beginnen door een overname van dat bedrijf.

Daarna schreef ik mij in bij een interim kantoor en al snel na mijn eerste sollicitatie bij Purna was ik meteen verkocht. De supervisor was een hele warme persoon en ik was volledig klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik merkte dan ook vanaf dag 1 dat ik met open armen ontvangen werd door al mijn collega’s en wist meteen dat ik mij hier goed ging voelen.

Nu 7 jaar later doe ik mijn job als artwork coördinator nog steeds even graag.”

 

Werken bij Purna?