Philip – Artwork coördinator
Ontdek hoe Philip als Artwork coördinator nog steeds dagelijks met volle goesting komt werken tussen zijn collega’s die ondertussen echt al een kleine familie geworden zijn voor hem.

“Wij zijn eigenlijk een kleine familie. Mensen die mekaar iedere dag zien, met elkaar lachen, zot doen maar vooral steeds voor elkaar klaar staan.”

Philip, de 54-jarige filmfreak uit Sint-Katelijne-Waver is bij Purna verantwoordelijk voor de artwork coördinatie.

Hoe ben je terechtgekomen bij Purna? “Ik ben afgestudeerd als leerkracht Nederlands, ik wou toen nog heel graag in het onderwijs stappen. Net voordat ik aan het werk kon moest ik nog in legerdienst. Aangezien mijn legerdienst op het einde van het jaar was afgelopen was het moeilijk om nog ergens op een school aan de slag te gaan. Daarom besloot ik om eens te kijken welke mogelijkheden er waren in de privé sector.

Mijn plan was eigenlijk om iets te zoeken wat ik een paar maanden kon doen vooraleer het volgende schooljaar er was maar heb toen mijn vorige job in de financiëke sector 22 jaar gedaan alvorens ik gedwongen was om ergens anders te beginnen door een overname van dat bedrijf.

Daarna schreef ik mij in bij een interim kantoor en al snel na mijn eerste sollicitatie bij Purna was ik meteen verkocht. De supervisor was een hele warme persoon en ik was volledig klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ik merkte dan ook vanaf dag 1 dat ik met open armen ontvangen werd door al mijn collega’s en wist meteen dat ik mij hier goed ging voelen.

Nu 7 jaar later doe ik mijn job als artwork coördinator nog steeds even graag.”

 

Werken bij Purna?

Hoe ziet jouw dag eruit als artwork coördinator bij Purna?
Mijn functie is eigenlijk tweevoudig. Ik zorg er langs de ene kant voor dat al het artwork voor de producten juist is opgemaakt maar ook dat de kleuren en elementen van het artwork allemaal juist gebruikt worden.Wat wil jij nog bereiken later?
Ik hoop dat ik nog tot aan mijn pensioen dezelfde werklust heb. Ik doe dit echt graag en ook al zijn er soms wel eens maandagen waarop je liever een extra dagje weekend hebt, vanaf het moment dat ik de deur hier binnenstap is het weer super interessant en dan vliegt de tijd weer vooruit. Purna is geen groot bedrijf maar is wel een warm bedrijf waar iedereen wel degelijk naar jou luistert en waar iedereen heel bereikbaar is.

Dit of Dat?

IOS of android?
Android

Zwemmen of zonnen?
Zwemmen

Pasta of rijst?
Pasta.

Zingen of dansen?
Zingen.

Alleen werken of in groepsverband?
Beide. Het heeft echt beide zijn voordelen.


Bekijk het volledige interview hier

Net als Philip deel uitmaken van de Purna Family?