Tine – Quality Assurance Engineer
Tine kwam bij Purna terecht op een plek waar ze echt impact kon maken. Met daarbovenop een gezellige sfeer in een jong team en de mogelijkheid om iedere dag op het gemak met de fiets te komen, was ze meteen verkocht.

“Bij Purna sprak het mij eigenlijk direct aan dat het een familiebedrijf is, dat het een familiale sfeer heeft.”

Tine is afgestudeerd als bio-ingenieur met specialiteit cel- en genbiotechnologie aan het UGENT. Daarnaast danst ze, speelt ze muziek en is ze graag creatief bezig.

Hoe ben je terechtgekomen bij Purna?
“Nadat ik in juni afgestudeerd ben, ben ik na de zomervakantie beginnen zoeken naar werk. Ik reed toevallig langs Purna en zag op een spandoek dat ze op zoek waren naar collega’s. Ik hoorde van mensen die er al werkten dat iedereen mekaar kent, dat het gezellig is nadat ik eens op de website ben gaan kijken is het allemaal vrij snel gegaan eigenlijk.”

“Ik wou geen job doen waarbij je binnen een wereldwijd bedrijf maar 1 taak hebt en bij wijze van spreken in een hokje wordt geduwd. Ik voelde dan ook bij Purna dat iedereen verantwoordelijkheid krijgt en je op heel veel verschillende vlakken kan ontwikkelen.

Daar was ik echt naar op zoek.”

 

Werken bij Purna?

Hoe helpt jouw opleiding jou bij jouw job als quality assurance engineer?
“Mijn studies van bio-ingenieur waren heel brede studies. Ik heb daar van alle wetenschappelijke vakken wel een basis meegekregen. Ik wist dat ik iets wou doen in de farma of biotechnologie. Aangezien wij als het quality assurance team overal wat moeten gaan helpen om processen te optimaliseren komt die brede opleiding zeker van pas.”

Hoe zou je de sfeer beschrijven in het QA team en binnen Purna?
We zijn eigenlijk een vrij jong team van 4 vaste QA engineers met 1 consultant en we komen allemaal echt heel goed overeen. Binnen Purna vind ik het heel fijn hoe toegankelijk iedereen is. Je kan naar iedereen toestappen met jouw vragen en iedereen is steeds behulpzaam. Omdat iedereen zo open is leer je ook bij over elk aspect van het bedrijf waardoor je echt wel kan groeien in jouw functie.

Dit of Dat?

Spreken of luisteren?
Luisteren

Dronken of nuchter?
Nuchter

De was of de vaat?
De vaat

Zwarte koffie of met alles erin
Met alles erin

Zonnen of zwemmen?
Zwemmen


Bekijk het volledige interview hier

Net als Tine deel uitmaken van de Purna Family?